



کنترل کیفیت فرآیندی است که جهت اطمینان از حفظ کیفیت در محصولات بکارگرفته میشود.
هدف اصلی از این سیستم، اطمینان از این امر است که محصولات شرکت نیازهای مشخص شده در استانداردهای مربوطه را برآورده سازند. در شرکت زعفران ساریج این فرآیند توسط کارشناسان خبره و دستگاههای به روز دنیا انجام میگیرد.
کنترل کیفیت زعفران در آزمایشگاه شرکت ساریج بر اساس استاندارد بین المللی 1-3632 و استاندارد ملی 1-259 که شامل کلیه ویژگیها و درجه بندی زعفران می باشد، انجام می گیرد. استاندارد ISO 3632 یک طبقه بندی بر پایه حداقل های مورد نیاز در ویژگیهای کیفی زعفران است.
محصولات در بدو ورود توسط آزمایشگاه مجهز کنترل کیفیت تست می شوند. انواع آزمایش ها بر اساس استانداردهای تعریف شده برای درجه بندی و سایر ویژگی ها از جمله میزان رنگ (کروسین)، میزان عطر (سافرانال) و میزان طعم (پیکرو کروسین) انجام میشود تا محصولی که به دست مشتری می رسد، معرف نام ساریج و لایق سفره ایرانی باشد.
پس از انجام آزمایشات و اطمینان از کیفیت لازم، محصولات بر طبق استاندارد زعفران درجهبندی شده و جهت بستهبندی به بخش تولید فرستاده شده و در نهایت انبار میگردند.